Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
    Я аз да питам за сива 145ца със ВТ 59 нещо си. Днес към 20часа при блоковете на СУ на 4ти км го видях. Като му видях само предницата в профил и реших, че някой ми е откраднал колата, защото беше същия цвят, с тасове и змии над мигачите
    A, аз бях това със змиите, малко късно отварям темата Твоята ли беше паркирана малко по-назад по същата редица, щото като паркирах преди да сляза от колата видях в огледалото да се подава една предница същия цвят като моята
    Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
    Sm0k
    А RoMeО гледам е запомнил колата

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Освен този колега същия ден по-късно като минавах видях една светлосиня 156-ца (не онази която е в раздел продава, но същият цват) на същото място. Имаше малък клубен стикер на задното съткло и лепенки от италфест.
    Аз понеже често съм в УНСС, тая същата светлосиня с лепенките от италфест я гледам от година и нещо редовно спира около университета и все се чудя на кого е, ама явно е някой от нашите. Да вземе да си признае най-после

И накрая, миналата седмица, не помня кой ден, мисля че сряда (26.05) преди обяд около 11 часа засякох на VFTI на светофара на Борис и околовръстното. Покарах малко зад него по околовръстното в посока Горна Баня, свирнах, светнах, ако ме е видял да каже
    Last edited by Sm0k; d.m.y г., 02:52.
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Да има случайно колега от Красна поляна с червено ГТВ с номер 95ХХ?
      GTV 2.0 TS '95
      Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Buxalkata в момента е паркиран в двора на сградата, приютила офиса, в който съм ситуирана.
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
          Да има случайно колега от Красна поляна с червено ГТВ с номер 95ХХ?
          Клубно такова тук в района знам за на bouncer турбо пуйката. Не му знам номера обаче. Неговата е бордо, с яки джанти, детелинки над мигачите и съссссска
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
            A, аз бях това със змиите, малко късно отварям темата Твоята ли беше паркирана малко по-назад по същата редица, щото като паркирах преди да сляза от колата видях в огледалото да се подава една предница същия цвят като моята
            Еми явно, то друга 146 не спира на тази уличка
            Иначе мойта от страни катоя погледнеш е 1:1 с твойта само дето е по-дълга, тасове - като твоите, змии над мигачите - като твоите, цвят - като твоя. Абе нали ти казвам в първия момент си помислих, че ми крадат колата.

Comment

• Не, казаха ми за червено, не бордо мерси все пак може да е бил на гости там ако някой се познае, да си каже
              GTV 2.0 TS '95
              Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Синя 145-ца турбодизел, ВТ0249..., се пробва с мен на старта във Варна, на свтофара до затвора
                Стара концепция са просто тези ТД и не вървят като жтд. Иначе не са лоши машинки.
                Last edited by trustworthy; d.m.y г., 18:45.
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• какво видях

Вас лъжа, мене истина - в петък следобяда пред Окръжния съд в Бургас мина тъмносиня 145ца с бургаски номер, а вътре... младо попче в расо, и си кара така с едната ръка отгоре на волана, харабийската...
                  Alfa 156 2.0 - ех,
                  Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                  Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                  Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Вчера между 20:00 и 20:20 на ОМВ Враца е видяна 156-ца Selespeed с номер СА 3456 РК.
                    VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                    Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                      Вас лъжа, мене истина - в петък следобяда пред Окръжния съд в Бургас мина тъмносиня 145ца с бургаски номер, а вътре... младо попче в расо, и си кара така с едната ръка отгоре на волана, харабийската...
                      Този поп и аз съм го виждал,има и един друг със сива 145 1.4 ТС.Това Алфата е Божествена кола
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Днес към 10:00 сутринта в кв.Лагера пред блок 16 засякох колега с тъмно-сив металик 145 . Тъкмо се намърдах на паркоместото си на бордюра и той ми махна. Да се издава кой е, често засичам колата в района, може да ударим по бира )
                        Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                          Истина... И аз съм го виждал...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Попът който дойде да кръсти племеницата също караше 145-ца,мъж на около 50 години.
                            Така ,че няма какво да се чудите.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• С Алфа 145 е защото е младо попче, като поостарее ще е с 166 автомат.
                              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                                С Алфа 145 е защото е младо попче, като поостарее ще е с 166 автомат.
                                Прескочи 146-цата Не е изключено по пътя към 166 да мине и през нея Аз онзи ден видях точно такъв екземпляр
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X